Bouw peutertuin

Op donderdag 25 juni 2020 vond de eerste steenlegging van de peutertuin plaats in aanwezigheid van de voorzitter, zuster Hilde Uyttersprot, de RvB en afvaardiging van het personeel.
De nieuwe peutertuin werd gezegend door Jos Claes, Salesiaan van Don Bosco.

In ons nieuw huis zal zorg gedragen worden voor kinderen, voor jonge stagiaires, voor mama’s en papa’s en voor de zorgdragers als team. Dit alles gebeurt in het spoor van Don Bosco en Maria Mazzarello, met gastvrij onthaal, verzorgen en wassen, voeden en opvoeden, delen en ontvangen, spelen en dansen, zingen en samenleven, luisteren en op verhaal komen in vriendschap en respect voor al wie binnenkomt vanuit een fundament, Liefde, God.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *